Τοπική Διοίκηση

article thumbnailΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Για μια ακόμη φορά τόνοι σκουπιδιών έχουν συσσωρευτεί σε γειτονιές της Αττικής, μέσα στο καλοκαίρι, εξαιτίας ρήγματος που δ  .... 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Α’ ΑΘΗΝΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (16/04/2019)
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΑΣ (14/03/2019)
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019. ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ” (04/03/2019)
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019 (02/03/2019)
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν. ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΚΡΑΒΑΣ (25/02/2019)
Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής για το ξεπούλημα των Λιμανιών Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Λαυρίου και Ραφήνας “Υποπαραχώρηση”, σε απλά ελληνικά ιδιωτικοποίηση (21/02/2019)
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΟΡΟΦΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ (21/02/2019)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΩΤΟΥΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (24/01/2019)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΗ “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (22/01/2019)
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΩΤΟΥΛΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ [18/1/2019] (18/01/2019)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Α’ ΑΘΗΝΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
16/04/19

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η αντιπολίτευση ΝΔ, μαζί με τους υποψηφίους τους σε Περιφέρεια Αττικής και στο Δήμο της Αθήνας, στήνουν ένα νέο ψευτοκαβγά για το αν τα Εξάρχεια είναι "άβατο", καθώς και για το αν τα υπαρκτά προβλήματα εγκληματικότητας στην περιοχή θα λυθούν με περισσότερη ή λιγότερη καταστολή. Πρόκειται για επικίνδυνο αποπροσανατολισμό που αποκρύπτει τη ρίζα του προβλήματος, προεκλογικά θολώνει τα νερά, για να ψαρεύει ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ με τη δήθεν ‘'πρόοδο'' και η ΝΔ με την ‘'ασφάλεια και την ευθύνη''.

Τα κάθε λογής ψευτοδιλήμματα που θέτουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα είναι για να κρύψουν τις διαχρονικές τους ευθύνες και τα αποτελέσματα της εγκληματικής τους πολιτικής. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής οξύνουν τα προβλήματα και στην περιοχή των Εξαρχείων, προστίθενται στα μέτρα και τα μνημόνια που μαζί ψήφισαν. Τέτοια είναι:

 • Η όξυνση της εγκληματικότητας και η δράση κυκλωμάτων στην περιοχή.

 • Το εμπόριο ναρκωτικών και οι προσπάθειες για τη νομιμοποίησή του.

 • Η εγκατάλειψη λειτουργιών σε συνδυασμό με την απουσία του δήμου για στοιχειώδη φροντίδα των υποδομών.

 • Η πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης (airbnb), όπου όμιλοι και εταιρείες αξιοποιούν τουριστικά όλο και περισσότερα ακίνητα, κάνοντας όλο και πιο δύσκολη την ενοικίαση για τον ντόπιο πληθυσμό.

 • Το άθλιο καθεστώς των καταλήψεων και των ΜΚΟ, που λυμαίνονται δημόσιο χρήμα, πατώντας στην ανυπαρξία δομών που θα έπρεπε να έχουν δημιουργηθεί με ευθύνη του κράτους για την υποδοχή των προσφύγων.

 • Το στημένο παιχνίδι ανάμεσα σε ΜΑΤ και κουκουλοφόρους.

 • Η φοροεπιδρομή σε επαγγελματίες από κράτος και δήμο.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία να απαιτήσουν τώρα:

 • Να στελεχωθούν με μόνιμο προσωπικό όλες οι δομές πρόληψης, ενημέρωσης, απεξάρτησης στο δήμο της Αθήνας.

 • Να καταργηθεί το άθλιο νομοθετικό πλαίσιο για δημιουργία χώρων εποπτευόμενης χρήσης. Η όποια προσπάθεια χωροθέτησης θα βρει τη νεολαία και το λαό απέναντί τους.

 • Να προσληφθεί μόνιμο και επαρκές προσωπικό για την καθαριότητα, φροντίδα και συντήρηση των δημόσιων χώρων, για την αποκατάσταση των λειτουργιών.

 • Να δημιουργηθούν δημόσιες και δωρεάν υποδομές αθλητισμού και πολιτισμού, για τους κατοίκους του πρώτου διαμερίσματος.

 • Η αστυνομία να αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα, τη μαφία και τους ναρκέμπορους.

Η πραγματική πρόοδος υπάρχει μόνο στον αγώνα και τη διεκδίκηση για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα. Διέξοδος υπάρχει στην πάλη για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής τους, που δείχνει τα δόντια της και στο χώρο δουλειάς και στο χώρο κατοικίας. Πρόοδος είναι η αξιοποίηση της εκλογικής μάχης για να δυναμώσει το ΚΚΕ και το ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική, για να δυναμώσει το εργατικό κίνημα, οι αγώνες για σύγχρονα δικαιώματα.

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr