Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ – Σήμερα Παρασκευή 13/9 η ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα
14/09/12

Οι εκδηλώσεις του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή που ξεκίνησαν στις 13 Σεπτέμβρη με μεγάλη επιτυχία θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη.

Εξ αιτίας πιθανής επιδείνωσης του καιρού, για να διασφαλιστεί η διεξαγωγή της μεγάλης πολιτικής συγκέντρωσης με ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σ. Αλέκα Παπαρήγα, η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη στις 9:30 μμ και όχι το Σάββατο που ήταν προγραμματισμένη. Το ίδιο ισχύει και για το χαιρετισμό του Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, σ. Θοδωρή Χιώνη.

Οι εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Η συζήτηση με τίτλο : «Δεν πάει άλλο έτσι πια/ Αλλά διέξοδος ποια είναι;» με εισηγήτρια την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 8:00 μμ.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία της Αττικής να ανταποκριθούν στο μεγάλο κάλεσμα του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή με τη μαζική τους συμμετοχή και τις επόμενες ημέρες των εκδηλώσεων.

 

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr