ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΖΕΛΜΙΣ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ ΚΟΡΤΙΝΑ
11/09/19

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε στα γραφεία του κόμματος με την πρέσβειρα της Κούβας κ. Ζέλμις Ντομίνγκες Κορτίνα. Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχε ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ, υπεύθυνος για τις διεθνείς σχέσεις του κόμματος και ο Άρης Ευαγγελίδης, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις διεθνείς εξελίξεις και την ενίσχυση της διεθνιστικής αλληλεγγύης, την κατάσταση στην Κούβα και την Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επιβεβαίωσε τη σταθερή αλληλεγγύη του ΚΚΕ στο ΚΚ Κούβας, τη χώρα και το λαό της. Καταδίκασε την επιθετικότητα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και των συμμάχων του, κατά της Κούβας και των λαών της Λατινικής Αμερικής και ενημέρωσε την κ. Πρέσβη για τη διαρκή πάλη του ΚΚΕ, για την άρση του αμερικανικού αποκλεισμού ενάντια στην Κούβα, τονίζοντας ότι η πάλη αυτή θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί την επόμενη περίοδο.

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr