ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ 9ης ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ [9/5/2019]
09/05/19

Σήμερα, μέρα Αντιφασιστικής Νίκης των λαών, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επισκέφθηκε το μπλοκ 15 του στρατοπέδου του Χαϊδαρίου, όπου κατέθεσε στεφάνι. Εκεί βρέθηκε και αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής με επικεφαλής το δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, όπου κατέθεσε στεφάνι στον τόπο θυσίας των 200 κομμουνιστών και συμμετείχε στην εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ για την 9η Μάη. Στην εκδήλωση συμμετείχε και αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής με επικεφαλής το δήμαρχο Ηλία Σταμέλο.

Αμέσως μετά, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

"Τιμή στους ήρωες του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα, συνεπής πάλη ενάντια στον φασισμό, δεν είναι τα διάφορα προοδευτικά μέτωπα που προσπαθεί να στήσει ο κύριος Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, προεκλογικά, τυχοδιωκτικά, προς άγραν ψήφων. Είναι η ενίσχυση, η προώθηση της κοινωνικής συμμαχίας ενάντια στα μονοπώλια, ενάντια στον καπιταλισμό, δηλαδή όλα αυτά που γεννούν και τρέφουν τον φασισμό.

Γι' αυτό χρειάζεται ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ στη χώρα μας. Χρειάζεται ένα ισχυρό εργατικό κομμουνιστικό κίνημα σε όλες τις χώρες του κόσμου. Αυτή είναι και η καλύτερη τιμή στα εκατομμύρια των νεκρών που έδωσαν τη ζωή τους για τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών."


 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr