ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
10/01/19

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παρευρέθηκε, την Τετάρτη 9 Γενάρη, στην ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Μαζί του ήταν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και ο Θοδωρής Λιάπης, υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας βράβευσε τη Βάσω Μιλλούση, πρωταθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική και αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη παρέμβαση:

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους και όλες. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν την κορυφή, που κατέκτησαν μετάλλια, αλλά και σε όλους εκείνους και εκείνες που αυτή τη φορά ή σε αυτή την φάση δεν κατάφεραν να πάρουν ένα μετάλλιο ή μια διάκριση, όμως επιβραβεύονται για τη μεγάλη και τεράστια προσπάθειά τους. Και βέβαια όλοι μας ξέρουμε τι τεράστια προσπάθεια χρειάζεται- όπως άλλωστε φαίνεται και στο πρόσωπο της Βασιλικής Μιλλούση που μόλις τιμήσαμε- μέσα σε δύσκολες συνθήκες, με σκληρή προσωπική πάλη, άλλα και συνολικότερα. Γιατί όλοι οι αθλητές δουλεύουν μέσα σε συνθήκες με τεράστιες ελλείψεις, με λειψή χρηματοδότηση, χωρίς υποδομές, με ελλείψεις σε εξειδικευμένο προσωπικό. Ζητήματα που άλλωστε τα ξέρουμε όλοι και στα οποία θα πρέπει να σκύψει περισσότερο και πιο ουσιαστικά και όχι μόνο στα λόγια και στις υποσχέσεις, αλλά και με πιο πρακτικά έργα και συγκεκριμένα μέτρα η πολιτεία και η εκάστοτε κυβέρνηση. Έτσι ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να νιώθουμε αυτή τη χαρά και την ανάταση με νέες επιτυχίες. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι προπονητές, οι γονείς των αθλητών και αθλητριών μας, η ομοσπονδία και τα αθλητικά σωματεία.

Καλή υγεία και δύναμη σε όλους, με νέες επιτυχίες σε αυτόν τον αγώνα. Και στη Βάσω Μιλλούση απ' το νέο μετερίζι πλέον να προσφέρει σε αυτό που πιστεύουμε όλοι μας για τον αθλητισμό, την πατρίδα μας και τη νεολαία».

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr