ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09/09/17

Ο ελληνικός λαός έχει χορτάσει από τις ψεύτικες υποσχέσεις, από τα μεγάλα λόγια, από την κοροϊδία για την ανάπτυξη που όλο θα έρθει. Ανάπτυξη όμως για τον ελληνικό λαό σημαίνει αυξήσεις μισθών, αυξήσεις συντάξεων, σημαίνει αυξήσεις σε κοινωνικές παροχές, σημαίνει κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και των φορολογικών αντιλαϊκών μέτρων, σημαίνει δουλειά για όλους και για όλες, σημαίνει κατάργηση των μνημονίων και όλων των αντιλαϊκών - αντεργατικών μέτρων που έφεραν αυτά τα μνημόνια.

Αυτό το δρόμο, αυτή τη διέξοδο για την ανάπτυξη σε όφελος του λαού μας προτείνει το ΚΚΕ. Αυτό το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, των άλλων ταξικών συνδικαλιστικών οργανώσεων της φτωχής αγροτιάς και των αυτοαπασχολούμενων, των νέων και των γυναικών των λαϊκών οικογενειών, εδώ από τη ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη και φέτος, είναι μόνο η αρχή. Θα έρθουν καινούριες μεγάλες αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση για να ανακουφιστεί τελικά ο ελληνικός λαός μετά από δέκα χρόνια συνεχούς οικονομικής κρίσης και βάρβαρων μνημονίων.

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr