ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
11/06/18

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση για την πρόσκληση και την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό, στις 11 Ιούνη στο «Θωρηκτό Γ. ΑΒΕΡΩΦ», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος».

Η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες, διότι με συστηματικό τρόπο και κατ΄ εξακολούθηση προσκαλεί τους ναζιστές - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής σε εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η σημερινή παρουσία τους προστίθεται στο ταξίδι με τους Χρυσαυγίτες στο Καστελόριζο, την πρόσκλησή τους σε ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, την παρουσία τους στην εκδήλωση μνήμης για τον αδικοχαμένο σμηναγό Κώστα Ηλιάκη στην Κάρπαθο και αλλού.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δήλωσε στον κυβερνήτη του «Θωρηκτού ΑΒΕΡΩΦ», ότι είναι απαράδεκτο να προσκαλούνται στην εκδήλωση οι υπόδικοι ναζιστές - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και επεσήμανε τις ευθύνες της κυβέρνησης, αποχωρώντας από την εκδήλωση.

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να καταδικάσει αυτή την προκλητική στάση της κυβέρνησης και να απομονώσει τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, όπου κι αν εμφανίζονται αυτοί.

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr