Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα προς τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Ιταλίας Μάρκο Ρίτσο για τις εκλογές στην Ιταλία
09/03/18

"Αγαπητέ σύντροφε Μάρκο, αγαπητοί σύντροφοι,


Δεχτείτε την συντροφική εκτίμηση του ΚΚΕ για τη σημαντική μάχη που έδωσε το Κόμμα σας. Μάχη που ξεπέρασε σε σημαντικό βαθμό τα εμπόδια του εκλογικού νόμου, επιβάλλοντας την αναντικατάστατη παρουσία του ΚΚ Ιταλίας αυτοτελώς στην εκλογική μάχη, με σύμβολο το σφυροδρέπανο.

Το εκλογικό αποτέλεσμα που σημείωσε το ΚΚ Ιταλίας συνιστά σημαντικό βήμα μπροστά στη δράση του, που δίνει δύναμη για να ενισχυθούν οι παρεμβάσεις στα εργοστάσια, στους χώρους δουλειάς, σε σχολεία και σχολές, στις εργατικές-λαϊκές συνοικίες.

Με το πολιτικό άνοιγμα που κάνατε και τις δυνάμεις που συγκέντρωσε το Κόμμα σας σ' αυτή την πολιτική μάχη, μπορεί να συνεχίσει τη σκληρή καθημερινή δουλειά από καλύτερες θέσεις και το ΚΚΙ να ισχυροποιηθεί μέσα στον αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, για την ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος στην Ιταλία σε ταξική κατεύθυνση, για την αποφασιστική υποστήριξη της μοναδικής πραγματικής διεξόδου, του σοσιαλισμού -κομμουνισμού.


Αγαπητέ σύντροφε Μάρκο, αγαπητοί σύντροφοι,

 

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό σας και θα συμβάλλει στην πάρα πέρα ενίσχυση των διμερών σχέσεων και της κοινής πάλης των κομμάτων μας.


Με θερμούς συντροφικούς χαιρετισμούς


Δημήτρης Κουτσούμπας ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ"

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr