Παρεμβάσεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη προς την κυβέρνηση σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Κω
30/07/15

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης είχε σήμερα επικοινωνία με  την αναπλ. υπουργό για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδολοπούλου, τον αναπλ. υπουργό για θέματα ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα και τον αναπλ. υπουργό για θέματα προστασίας του πολίτη Γιάννη Πανούση, σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Κω από τη μεγάλη συσσώρευση μεταναστών και προσφύγων. Ο Θανάσης Παφίλης ζήτησε τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση του ζητήματος, με την ταυτόχρονη εξασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών για τη μεταφορά και μετεγκατάσταση των μεταναστών και των προσφύγων.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης διαβεβαίωσαν το ΚΚΕ ότι είναι ήδη σε εξέλιξη σχετικές ενέργειες για την αποσυμφόρηση του νησιού και τη μεταφορά τους στην Αθήνα.

Οι παρεμβάσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ για το θέμα έγιναν σε συνέχεια και σχετικής επιστολής του Δημάρχου της Κω προς τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

 

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr