Χαιρετισμός του Θανάση Παφίλη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής στην απεργιακή συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών
28/04/14

Εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση του ΚΚΕ στο δίκαιο αγώνα των παραγωγών και επαγγελματιών στις λαϊκές αγορές, ο Θανάσης Παφίλης σημείωσε:

«Μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια, γιατί πάντοτε αποκαλύπταμε τον αντιλαϊκό χαρακτήρα της Ε.Ε. και πάντα προειδοποιούσαμε τον εργαζόμενο λαό για τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει η πολιτική της. Αν είχαμε δίκιο ή άδικο ας το κρίνετε εσείς. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι στόχος του συγκεκριμένου νομοσχεδίου είναι να πετάξει έξω από τον κλάδο, τους μικρούς παραγωγούς και ελεύθερους επαγγελματίες, ή τουλάχιστον ένα πολύ μεγάλο μέρος τους, για να αυξήσουν την "πίτα" των μεγαλεμπόρων, των πολυεθνικών και των αλυσίδων σούπερ - μάρκετ στον τομέα των τροφίμων. Γίνεται φανερό για μια ακόμη φορά ότι τα κέρδη των μονοπωλίων και τα συμφέροντα των εργαζομένων δεν μπορούν συμβιβαστούν. Ο αντίπαλος σας είναι κοινός με τον αντίπαλο των εργαζομένων γι' αυτό λέμε ότι ενωμένοι πρέπει να αγωνιστείτε ενάντια στην ΕΕ και τα μονοπώλια.»

 

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr