ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ [23/9/2019]
23/09/19

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε, στην έδρα του Κόμματος, με αντιπροσωπεία της παλαιστινιακής πρεσβείας στην Αθήνα, με επικεφαλής τον πρέσβη κ. Μαρουάν Τουμπάσι.

Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και ο Ηλίας Ναζίρ, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πρέσβης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη και τις βαριές συνέπειες που βιώνει ο παλαιστινιακός λαός από την ισραηλινή κατοχή και επιθετικότητα, για τις πρωτοβουλίες της παλαιστινιακής αρχής και τον αγώνα του λαού.

Ο κ. Πρέσβης εξ ονόματος του προέδρου Αμπάς προσκάλεσε το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην Παλαιστίνη την επόμενη περίοδο.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας καταδίκασε την Ισραηλινή κατοχή και τα Αμερικανικά ιμπεριαλιστικά σχέδια στην περιοχή.

Τόνισε πως το ΚΚΕ συνεχίζει και θα δυναμώσει την αμέριστη διεθνιστική του αλληλεγγύη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για κυρίαρχο, ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος, δίπλα στο Ισραήλ, στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, την αποχώρηση των κατοχικών δυνάμεων και τη διάλυση των εποικισμών.

 

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr