Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με εκπροσώπους της πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας σχετικά με τη σχεδιαζόμενη ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία
28/08/13

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ  Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε, σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου, με την πολιτικό σύμβουλο της πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της  Κίνας Madame Liying ZHAO και την διπλωματική ακόλουθο Madame Huimin XU, λόγω απουσίας του κ. πρέσβη στο εξωτερικό.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η προετοιμαζόμενη στρατιωτική επίθεση κατά της Συρίας και γενικότερα η επικίνδυνη κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και ανταλλάχθηκαν απόψεις.

Η Πολιτική Σύμβουλος της πρεσβείας εξέφρασε τις ανησυχίες για τις εξελίξεις και αναφέρθηκε στις θέσεις της κινέζικης  κυβέρνησης τονίζοντας ότι  είναι υπέρ της πολιτικής λύσης και της ειρηνικής διευθέτησης του προβλήματος της Συρίας.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της πρεσβείας για τις θέσεις του Κόμματος, σημείωσε ότι στόχος των ιμπεριαλιστών δεν είναι μόνο η Συρία αλλά και το Ιράν.

Τόνισε την αντίθεση του ΚΚΕ σε κάθε εμπλοκή της Ελλάδας στη στρατιωτική επέμβαση και ενημέρωσε για την αυριανή κινητοποίηση του ΚΚΕ προς την Αμερικάνικη πρεσβεία και τις  άλλες πρωτοβουλίες του κόμματος για την επόμενη  περίοδο.

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr