Αυτοαπασχολούμενοι

article thumbnailΑποσπάσματα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα σε εκδήλωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ για αυτοαπασχολούμενους, μικρούς εμπόρους & ελεύθερους επαγγελματίες

Φίλες και Φίλοι Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν την κυβέρνηση και την τρόικα τους χωρίζουν μίλια ή μέτρα, το σίγουρο είναι ότι τους ενώνουν οι στόχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η ανάκαμψη της καπιταλιστικής κερδοφορ  .... 

article thumbnailΜαζική προλεταριοποίηση αυτοαπασχολούμενων και μονοπώληση των κλάδων

Η παρέμβαση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα στη συζήτηση στη βουλή του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των "κλειστών" επαγγελμάτων - «Η συζήτηση θα ήταν πάρα πολύ σημαντική και ωραία, αν έφευγα  .... 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ 2Η ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ Μμ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΗ ΓΣΕΒΕΕ (09/03/2018)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ (31/01/2018)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΒΕ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙ (14/10/2017)
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για τις συναντήσεις Τσίπρα με τις διοικήσεις των ΕΣΕΕ - ΓΣΕΒΕΕ και τη συζήτηση για το νέο παραγωγικό μοντέλο (01/09/2017)
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου σχετικά με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το «πάγωμα» των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών εισφορών (13/09/2016)
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για το ασφαλιστικό των ελεύθερων επαγγελματιών (13/01/2016)
Δελτίο Τύπου - Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλο (24/09/2014)
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Για τις κατασχέσεις αυτοαπασχολούμενων (03/09/2014)
Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα μετά τη συνάντηση με το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) (28/08/2014)
Χαιρετισμός του Θανάση Παφίλη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής στην απεργιακή συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών (28/04/2014)
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου - Να σταματήσει τώρα η δίωξη των 123 ιδιοκτητών ταξί που σύρονται σε δίκη επειδή συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του κλάδου
02/02/13

Μετά τις αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις που κηρύσσουν τη μία μετά την άλλη τις απεργίες παράνομες, μετά την επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό, τα ΜΑΤ απέναντι στους αγρότες, την κυβερνητική προβοκάτσια, επίθεση και δίωξη κατά συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, αυτή τη φορά 123 ιδιοκτήτες ταξί σύρονται σε δίκη την Τρίτη 5/2, επειδή συμμετείχαν στις περυσινές κινητοποιήσεις του κλάδου. Πρόκειται για άλλη μια απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια ποινικοποίησης της λαϊκής δράσης που φανερώνει ότι όσο πιο βάρβαρη γίνεται η αντιλαϊκή πολιτική τόσο πιο ωμή γίνεται η καταστολή. Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη και γι' αυτή την εξέλιξη.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η μαζική δίωξη!  Η επιχείρηση της κυβέρνησης και των συμμάχων της να αλυσοδέσει το λαό με τον αυταρχισμό και την καταστολή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η πολιτική που τον θυσιάζει για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, πρέπει να αποτύχει. Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι το δόγμα «Νόμος και Τάξη» αποτελεί επιχείρηση φίμωσης του αγωνιζόμενου λαού. Δε θα περάσει.

 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr