ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ HOT SPOT ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ
13/09/19

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με την Επιτροπή Αγώνα συμβασιούχων εργαζομένων στο hot spot, στα Διαβατά. Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ μεταξύ άλλων συμμετείχαν οι Γιάννης Δελής και Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτές του ΚΚΕ, και η Θεανώ Καπέτη, γραμματέας της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το τι μέλλει γενέσθαι, αφού οι συμβάσεις τους λήγουν τον προσεχή Φλεβάρη και ζήτησαν τη συμπαράσταση του ΚΚΕ για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους, εκφράζοντας φόβο για την ανάθεση σε ιδιώτες της λειτουργίας των κέντρων υποδοχής.

Ο Δ. Κουτσούμπας υπερασπίστηκε την ανάγκη για μόνιμη και σταθερή δουλειά, να γίνουν προσλήψεις, αφού όπως τόνισε το πρόβλημα δε λύνεται ούτε με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ούτε με παρατάσεις. Δεσμεύτηκε στους εργαζόμενους ότι το ΚΚΕ, με όλες του τις δυνάμεις, θα υπερασπιστεί το δίκαιο αίτημά τους και θα πιέσει με όσα μέσα διαθέτει και στη Βουλή, για την ικανοποίησή του.


 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr