ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ [19/10/2017]
19/10/17

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα συναντήθηκε σήμερα με το Σωματείο Εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ. Στη συνάντηση παρευρέθηκε η Λούλα Καρατζά, επικεφαλής του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την πορεία των προγραμμάτων του ΟΚΑΝΑ, λόγω της παραίτησης γιατρών που έχουν προσληφθεί με δελτίο παροχής υπηρεσιών. Η διοίκηση του ΟΚΑΝΑ αρνείται να πληρώσει τις εργοδοτικές εισφορές επικαλούμενη κωλύματα που προκύπτουν από το "νόμο Κατρούγκαλου". Σημείωσαν ακόμα ότι ήδη έχουν παραιτηθεί γιατροί και κινδυνεύουν να σταματήσουν τις λειτουργίες τους ολόκληρες μονάδες.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επεσήμανε τις τραγικές συνέπειες που έχουν οι ελαστικές σχέσεις εργασίας ειδικά σε χώρους ευαίσθητους για τις οποίες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ λαμβάνει συγχαρητήρια από την ΕΕ, το ΔΝΤ και τους λοιπούς εταίρους. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στα αιτήματα των εργαζομένων και την πρόθεση να εξετάσει το ΚΚΕ νομοθετική παρέμβαση και κατάθεση τροπολογίας, ώστε να λυθεί το θέμα.

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr