Δήλωση του Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκου Αμπατιέλου για τις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές
18/05/16

«Τα αποτελέσματα των φοιτητικών - σπουδαστικών εκλογών αναδεικνύουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Πανσπουδαστική ΚΣ σε 2η δύναμη πανελλαδικά, με υψηλά ποσοστά τόσο στα ΑΕΙ όσο και τα ΤΕΙ, ενώ σε δεκάδες συλλόγους η Πανσπουδαστική ΚΣ αναδεικνύεται 1η δύναμη.

Ιδιαίτερα σ' αυτές τις συνθήκες και παρά τη χαμηλή συμμετοχή - που θέλει παραπέρα και σε βάθος εξέταση και συζήτηση - το αποτέλεσμα των φοιτητικών - σπουδαστικών εκλογών περικλείει δυναμική, που μπορεί να εκφραστεί στην ενίσχυση του συλλογικού οργανωμένου αγώνα, στην ανάγκη να δοθεί αγωνιστική απάντηση στην κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης.

Οι χιλιάδες νέοι και νέες που στήριξαν την Πανσπουδαστική ΚΣ, που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτιά της αποτελούν σημαντική δύναμη, που πρέπει και θα αξιοποιηθεί στην καθημερινή πάλη για την αγωνιστική ανασυγκρότηση του φοιτητικού - σπουδαστικού κινήματος, το ζωντάνεμα των φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων.

Να μη χαθεί ούτε ώρα! Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την παραπέρα ισχυροποίηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, για μαχητικούς συλλόγους στη γραμμή της αντεπίθεσης, ενάντια σε κυβερνήσεις - ΕΕ - κεφάλαιο. Τα όνειρα και οι ανάγκες της νεολαίας για μόρφωση, δουλειά, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα δε χωράνε στο σημερινό σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα».

 

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr