ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ & ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ κα ΔΟΥΡΟΥ
23/11/17

Μετά την χτεσινή αδικαιολόγητη διακοπή του Περιφερειακού Συμβουλίου, με ευθύνη της πλειοψηφίας, η κα Δούρου επικοινώνησε με τις παρατάξεις ζητώντας συνάντηση, προκειμένου δήθεν να συζητηθούν τα ζητήματα της εύρυθμης λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η πρόσκληση της κας Δούρου είχε στόχο να δημιουργήσει συνενόχους και να νομιμοποιήσει την χτεσινή προσχηματική διακοπή του Περιφερειακού Συμβουλίου, που αποφασίστηκε από την πλειοψηφία της Περιφέρειας για να αποφύγει τη συζήτηση σχετικά με τις μεγάλες ευθύνες που έχει, όσον αφορά την καταστροφή στη Δυτική Αττική.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν πήρε μέρος στη συνάντηση της κας Δούρου με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Παρούσες ήταν οι παρατάξεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των ΑΝΕΛ, εκείνες δηλαδή που είναι συνυπεύθυνες για την πολιτική που ακολουθείται εδώ και χρόνια και έχει ως αποτέλεσμα την ανυπαρξία των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων και υποδομών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση επεδίωξε από την αρχή να γίνει ουσιαστική συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τα ζητήματα αυτά και δεν πρόκειται να συμμετέχει σε διαλόγους πίσω από κλειστές πόρτες. Το ίδιο έκανε και χτες, το ίδιο θα κάνει και στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όσο κι αν κάποιοι επιδιώκουν με διάφορες προφάσεις να αποφύγουν αυτή τη συζήτηση και τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Καταγγέλλουμε, επίσης, μερίδα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που όντας προφανώς σε διατεταγμένη υπηρεσία, προσπαθούν να αποδώσουν τη χτεσινή διακοπή του Περιφερειακού Συμβουλίου στην παρουσία συγκεντρωμένων κατοίκων και εκπροσώπων σωματείων της περιοχής, μιλώντας για δήθεν έκτροπα. Εκτός αν θεωρούν έκτροπο το σύνθημα «Έργα τώρα ανιπλημμυρικά, για να μην πεθαίνει η εργατιά», που φώναξαν οι παρευρισκόμενοι και το οποίο χρησιμοποίησε ως πρόφαση ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου για να μεθοδεύσει μια προειλημμένη απόφαση απόδρασης.

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr