Χαιρετισμός του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην απεργιακή συγκέντρωση των υγειονομικών
08/06/16
Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, για να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δίκαιο αγώνα σας. Στο δίκαιο αγώνα που δεν είναι μόνο δικός σας, είναι αγώνας και ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Για μαζικές προσλήψεις εδώ και τώρα μόνιμου προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία. Για μονιμοποίηση όλων ανεξαιρέτως όσων δουλεύουν μέχρι σήμερα με ελαστικές σχέσεις εργασίας. Για πλήρη κρατική χρηματοδότηση στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, σε όλες τις δημόσιες δομές υγείας. Και βεβαίως στον αγώνα για πλήρη επαρκή δημόσια και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλο το λαό, για τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, τους νέους και τις νέες, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, των δικών μας, των δικών σας δηλαδή οικογενειών.

Είμαστε μαζί σας. Ο αγώνας συνεχίζεται. Ουσιαστικά τώρα αρχίζει, δεν τελειώνει με τη σημερινή κινητοποίηση. Βρισκόμαστε στο πλευρό σας και μέσα στη βουλή και έξω απ' αυτήν. Καλή δύναμη σε όλους και όλες.

 
 
 
 
JSN ImageShow by JoomlaShine.com
 
Copyright © 2011 kke.gr