Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη από το Σάββατο 29 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 30 Νοεμβρίου.
Το πρόγραμμα του Δημήτρη Κουτσούμπα έχει ως εξής:
Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο
- Στις 11:30 π.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Λασιθίου με φίλους και συμπορευόμενους του Κόμματος στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, με θέμα: «ΚΚΕ Δυνατό, σταθερό σε κάθε δοκιμασία, έτοιμο στο κάλεσμα της ιστορίας για τον Σοσιαλισμό!».
- Στις 21:00 θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση - συνεστίαση της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου, στο κέντρο «Αγράμπελη» (προς Μαλάδες).
Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε Ρέθυμνο και Χανιά
- Στις 11.30 π.μ. θα επισκεφθεί το «Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας» στην Ελεύθερνα Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.
- Στις 21:00 θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση - συνεστίαση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων, στο κέντρο «Πορτοκάλι» (Γέφυρα Πλατανιά).
Παρακαλώ εισάγετε το κείμενο για την δραστηριότητα.